Ma’laap

Verbindt Stiens, Nederland
met Lahore, Pakistan

Evenementen

Vier keer per jaar organiseert de werkgroep Ma’laap een fysiek evenement. De evenementen dienen twee doelen. Ten eerste om meer verbinding te leggen met de gemeente/sponsorkinderen in Pakistan, en ten tweede om extra financiële middelen voor het project op te halen.


Samen brieven schrijven

Het schrijven van een brief voor een sponsorkind kan soms lastig zijn. Het is voor ons moeilijk voor te stellen hoe het leven daar is. En wat schrijf je daarover? En andersom, begrijpen de kinderen hoe wij in Nederland leven? Wat schrijf je wel? En wat niet? Om hulp te bieden naast onze schrijftips, organiseren we regelmatig een schrijfsessie, zodat we samen elkaar kunnen ondersteunen in dit schrijfproces.

Lezingen

We organiseren lezingen in Stiens die een relatie hebben met Pakistan. Zo geeft Sytse Brouwer een lezing over de geschiedenis van Pakistan.

Diner

In het najaar organiseren we een groot diner. Alle sponsoren zijn welkom om te genieten van heerlijke Pakistans gerechten. Het is bovendien een goed moment om met elkaar bij te praten en om iedereen in te lichten over het werk van Ma'laap.

High tea

In het voorjaar organiseren we een high-tea, waarbij we alle sponsoren uitnodigen voor een gezellig samenzijn. Ook tijdens dit evenement worden de sponsoren bijgepraat over de stand van de zaken rondom dit project.